SIMI

DESPRE NOI

SIMI activează in capitala Republicii Moldova, Chisinau. Toate lucrările societatii SIMI sunt rezultatul experientei proiectantilor si constructorilor italieni si din RM care lucrează in interiorul Societatii. Edificiile industriale, birouri administrative si spatiile locative sunt proiectate si construite conform cerintelor de confort, calitate si securitate a standardelor europene.

Societatea se bazează pe zece asociati, toti fiind întreprinzători italieni, reprezentanti ai sectorului de constructie si alimentar a mediului industrial din Parma. Se sprijină pe atragerea si colaborarea cu regiunea Emiglia Romagna, cu Uniunea Industriala din Parma si consultantelor in domeniu de constructie sub patronajul cărora a fost întemeiata.  

ACTIVITATEA

  • TOATE REALIZĂRILE SIMI SUNT REZULTATUL EXPERIENŢEI PROIECTANŢILOR ŞI CONSTRUCTORILOR DIN ITALIA ŞI MOLDOVA CARE OPEREAZĂ ÎN CADRUL ACELEIAŞI SOCIETĂŢI.
  • ÎNCĂPERI INDUSTRIALE,  REZIDENŢIALE ŞI PENTRU BIROURI PROIECTATE ŞI CONSTRUITE ÎN MODUL CARE SATISFACE TOATE CERINŢELE LEGATE DE CONFORT, CALITATE ŞI SIGURANŢĂ ALE STANDARDELOR EUROPENE.
  • SIMI OPEREAZĂ ŞI ARE SEDIUL ÎN CHIŞINĂU, CAPITALA REPUBLICII MOLDOVA.
  • OPEREAZĂ SUB RĂSPUNDEREA ŞI CONDUCEREA ÎNTREPRINZĂTORILOR ITALIENI.
  • SE OFERĂ CA SPRIJIN CONSULTATIV LA DETERMINAREA –  CONFORM METODOLOGIEI DE SPECIALITATE – TUTUROR PROBLEMELOR CU CARE SE POATE CONFRUNTA UN INVESTITOR STRĂIN ÎN MOLDOVA

SERVICII

OFERĂ DIVERSE PRODUSE ŞI SERVICII:

  • PROIECTARE IMOBILIARĂ
  • OBŢINEREA AUTORIZAŢIILOR, LICENŢELOR ŞI PERMISURILOR
  • CONSTRUCŢIA IMOBILELOR LOCATIVE, COMERCIALE ŞI INDUSTRIALE
  • INTERMEDIERI IMOBILIARE, GĂSIREA TERENURILOR EDIFICABILE
  • OBŢINEREA PARTENERILOR DE AFACERI

 

PROIECTE REALIZATE


Punctul  de interes major în cadrul iniţiativei antreprenoriale întreprinse este  realizarea unui complex industrial în municipiul Chişinău, care va include mai multe blocuri industriale şi care dispune de toate caracteristicele necesare pentru a deveni un parc industrial în conformitate cu Legea № 182 cu privire la parcurile industriale, care a intrat în vigoare la 15. 07. 2010.

Pentru realizarea proiectului  prin Decizia Primăriei municipiului Chişinău  Î.M. „SIMI - Sisteme Imobiliare Moldo-Italiene” SRL i s-a atribuit in chirie pe un termen de cinci ani un lot de teren cu o suprafaţă de 1 ha situat pe str. N. Spătarul Milescu 36 şi s-a rezervat un lot adiacent de teren cu o suprafaţă de circa 6,0 ha pentru realizarea întregului proiect.                    

Actualmente pe terenul cu suprafaţa de 1 ha se află primul bloc al acestui complex,  şi pe data de 28 octombrie 2009 a avut loc inaugurarea primului bloc al complexului  tehnologic-logistic. În interiorul depozitului  de 5000 mp. construit de societatea mixtă “SIMI- Sisteme Imobiliare Moldo-Italiene” SRL, în care se află întreprinderea “RIHPANGALFARMA” SRL, unul din cei mai importanţi distribuitori de farmaceutice din Moldova, întreprinderea proprietară a realizat propriul Centru Logistic de Distribuire a farmaceuticilor pentru toată  Republica Moldova şi propriile oficii centrale.

Top