SERVIZI & SISTEMI

Din anul 2003 Societatea “SERVIZI & SISTEMI” S.R.L. oferă o gamă amplă, variată şi desăvârşită de servicii de consultanţă chiar și de la distanță pentru a sprijini persoanele fizice şi juridice străine care doresc să activeze pe teritoriul Republicii Moldova.

Ca rezultat al activităţii sale pe parcursul a 16 ani şi a prestării serviciilor la cel mai înalt nivel, compania “SERVIZI & SISTEMI” S.R.L. se află printre primele 10 top companii de consultanţă. Datorită experienţei în domeniul consultanţei şi aptitudinilor profesionale ale personalului, “SERVIZI & SISTEMI” SRL garantează soluţionarea eficientă şi operativă a cererilor și necesităților clienților săi.

EXPERIENȚA NOASTRĂ

Ani de Activitate - 17 ani
Experiență în Prestare de Servicii Contabile și Juridice - 17 ani
Experiență în Prestare de Servicii Administrative - 15 ani
Experiență în Prestare de Servicii Imobiliare - 13 ani

GAMA VASTĂ DE ACTIVITĂȚI A COMPANIEI:

Oferim sprijin de consultanţă de nivel calitativ şi profesional la soluţionarea tuturor problemelor cu care se poate confrunta un investitor străin în Republica Moldova.
Suntem un partener unic care oferă soluţii practice şi concrete la diverse probleme, garantând rezolvarea lor în mod profesional si rapid.
Îmbinăm şi planificăm modalităţi de investiţii eficiente.
Promovăm intensificarea relaţiilor comerciale, financiare, raporturile de colaborare economico-tehnice între întreprinderile italiene şi cele din Republica Moldova în sectoarele industriei, comerţului, agriculturii şi de out -sourcing.
0
Specialiști
0
Clienți Deserviți
0
Proiecte Implementate

COMPANIA NOASTRĂ ÎN FOTOGRAFII

Desigur, oferirea serviciilor calitative este posibilă doar cu existența unei echipe calificate, experimentate și care acceptă responsabilitățile în mod conștient. Suntem mândri de echipa care am reușit să o formăm, de succesle pe care deja le-am obținut și spre care aspirăm împreună cu clienții și partenerii noștri.