“Servizi E Sistemi” este o societate creată pentru a oferi servicii integrate companiilor italiene. Obiectivul pe care și-l propune este reprezentarea unui punct de referință pentru fiecare tip de activitate antreprenorială, capabilă să garanteze o gamă vastă de servicii de consultanță înalt calificate, în sprijinul diferitelor nevoi de afaceri.

SCOPUL COMPANIEI “SERVIZI E SISTEMI” ESTE SĂ VĂ AJUTĂM ȘI SĂ VĂ SUSȚINEM LA TOATE ETAPELE EVOLUȚIEI BUSINESSULUI DVS.

SERVICIILE COMPANIEI “SERVIZI E SISTEMI”

Servizi E Sistemi este elementul responsabil de furnizarea serviciilor legale (contractuale, corporative și fiscale) și de gestionare (consultanță pentru strategii de afaceri și control de management), un sector în care a atins un nivel important de specializare.

Compania este cel mai potrivit răspuns la nevoile care decurg din creșterea constantă a problemelor cu care se confruntă societatile și care necesită o atenție și o specializare din ce în ce mai mare pentru a face față schimbărilor continue de reglementare și de piață.

ECHIPĂ ÎNALT CALIFICATĂ

Veți colabora cu profesioniști în domeniile contabilității, juridicii și managementului. Dificultățile întâlnite de Dvs. vor fi abordate de specialiști competenți care furnizează soluții în baza amplelor sale experiențe.

SUPORT LA TOATE ETAPELE AFACERII

Fie că suntenți la etapa înființării companiei, a lichidării sau, dimpotrivă, a extinderii acesteia – la „Sistemi E Servizi” oferim soluții complexe și eficiente adaptate la situația curentă a afacerii Dvs.

16 ANI DE EXPERIENȚĂ

Cei 16 ani de experiență în domeniu ne-au oferit numeroase oportunități de creștere profesională. Astăzi, servim în calitate de parteneri de încredere pentru clienții noștri, servicile noastre fiind în continuă solicitare.

VORBITORI DE LIMBA ITALIANĂ

„Sistemi E Servizi” este o echipă antrenată și modelată pentru satisfacerea nevoilor companiilor cu capital italian. Drept urmare, fiecare membru al echipei este un vorbitor avansat al limbii italiene.

CONTACTAȚI OFICIUL NOSTRU

PRIN TELEFON SAU FORMULAR

OFERTE CURENTE ŞI NOUTĂŢI:

null

20% REDUCERE LA TOATE SERVICIILE CONTABILE

Click to view details >

null

30% REDUCERE LA INVESTITIILE INTERNATIONALE

Click to view details >

null

VINO CU UN CLIENT SI PRIMESTE REDUCERE

Click to view details >

null

20% REDUCERE LA URMATOAREA COLABORARE

Click to visit our gallery >